Fülesbagoly

Horváth Gergely a Klasszik Rádióhoz igazolt

2019. augusztus 02. - Bagolyhír

Hétfőtől a Klasszik Rádió reggeli műsorát vezeti Horváth Gergely, a Petőfi Rádió egykori főszerkesztője. A rádiós szakember a műsor kreatív producere is egyben.

horvath_gergely_csk_5_1.jpg

Horváth Gergely részese volt annak, hogy 2007-ben a Petőfi átalakult a fiatalok rádiójává. Az adó bátran nyúlt a könnyűzenei stílusokhoz, felfedezett magyar tehetségeket, és több kulturális műsor is elindult anno. A rádió lényegében átalakította a magyar zenei piacot, és olyan együtteseket tett rendkívül népszerűvé, mint a Vad Fruttik, a 30Y, a Péterfy Bori & Love Band vagy a Kaukázus. A Horváth Gergely vezette rádió hathatós támogatásával indult a Nagy-szín-pad, és Gergely iránymutatása szerint jött létre a Petőfi TV is. A főszerkesztés mellett műsort is vezetett, a mára kultikussá vált Kultúrfitneszt. A rádiótól 2016 májusában távozott, és egészen mostanáig nem is dolgozott FM-rádiónál. A nagy hír viszont, hogy Szegő Tibor távozása után hétfőtől ő vezeti 7-től 10-ig a Klasszik Rádió reggeli, Nyitány című műsorát, mi több, annak kreatív producere is lett. A rádió Gergő érkeztével is marad a klasszikus zene adója, A reggeli sáv viszont annyiban mindenképpen változik, hogy - tudomásunk szerint-  felépül egy ambíciózus reggeli műsor a  hazai kulturális élet meghatározó szereplőinek közreműködésével. Érdemes lesz hétfőtől odatekerni a 92.1-re, online pedig itt hallgatható. /Fotó: Csányi Krisztina/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5014991298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása