Fülesbagoly

Pénteken Szentendrére költözik a zene

2019. július 22. - Bagolyhír

A szentendrei zenebarátoknak elég jó dolguk lesz pénteken, mivel a városban, egy helyen, egymás után muzsikál két kiváló banda. Az Antaresről és a Baron Mantisról beszélünk.

baron_mantis.jpg

Az egyik szemünk nevet, a másik is, mert két "fülesbaglyos" zenekar talált egymásra erre az estére. A Baron Mantis még az első martonvásári tehetségkutatónkon végzett a második helyen, az Antares pedig megnyerte az idei, budapesti versenyt. Szóval elég komoly hangversenyeknek nézünk elébe.
Az Antares kezdi az estet a szentendrei Barlangban. Róluk azt érdemes tudni, hogy négy tagjuk négy különböző zenei világból érkezett, így aztán bármi megtörténhet, és meg is történik az 5-6 perces dalaikban keményrock vonalon.

A Baron Mantis énekes/gitáros - dobos duó karcosan, nyersen tálalja a dalaikat. Itt is van minden, stoner, hard, pop rock, de akármi is legyen, az biztosan nagyon energikus.

A beugró egy ezres. Minden egyéb infó az eseményben

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4414975074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása