Fülesbagoly

Bővül a Campus Fesztivál célközönsége

2019. július 09. - Bagolyhír

Csaknem félezer program várja július 17-től négy napon át az érdeklődőket a debreceni Campus Fesztiválon: 248 zenei formációban több mint ezer zenész és mintegy 200 egyéb program kínál kikapcsolódási lehetőséget a Nagyerdőben - jelezték a szervezők a fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján a Nagyerdei Stadionban.

campus.jpg

 
A sajtótájékoztatón elhangzott: az idén először tíz külföldi zenei fellépő lesz a fesztiválon, köztük olyan világsztárok, mint a Limp Bizkit, Alan Walker, Willy William, a Dog Eat Dog, a Delinquent Habits, Alice Phoebe Lou, a Seafret vagy Nora En Pure és az Amsterdam Klezmer Band.
A magyar előadók közül zenél többek közt az idén 30 éves Tankcsapda, a 15 éves jubileumát ünneplő Halott Pénz és a Road, de ott lesz a fesztiválon Majka, a Kowalsky meg a Vega, a Quimby, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, Horváth Tamás, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bagossy Brothers Company, a visszatérő Subscribe, az örök fesztiválkedvenc 30Y, valamint a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató verseny nyolc résztvevője is.
Negyven debreceni zenekar is fellép majd a 18 programhelyszínen, a Csokonai Színház rendezvényterén pedig gyermekprogramokkal, tematikus estekkel, prózai és zenés bemutatókkal, éjfélkor pedig minden nap dzsesszzenével várják az érdeklődőket.
Az idén az Egyetem téren 1200 négyzetméteren, 30 standon kapnak játékos ízelítőt a különböző tudományterületekről a fesztiválozók, 40 színpadi programot is kínálnak és bemutatkozik a 100 éves DEAC egyetemi sportklub is. A fellépők között ott lesz a professzorok zenekara is. Tovább bővül a fesztivál célközönsége és helyszíne is: a nagyerdei Békás tó partján Campus Art művészeti fesztivált, Campus Kid elnevezéssel pedig a 3-14 éves korosztálynak a közeli vidámparkban családi fesztivált is rendeznek. Idén először a fesztivál nyitó VIP-fogadásán csak azok a meghívottak vehetnek részt, akik legalább tízezer forinttal támogatják a Campus jótékonysági akcióját, amelynek keretében a debreceni szociális szolgálatnak és a helyi idősek otthonának gyűjtenek. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr914933010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása