Fülesbagoly

Elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egykori gitárosa

2019. július 08. - Bagolyhír

54 éves korában, hosszan tartó betegség után elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy egykori gitárosa. A szomorű hírt az együttes jelentette be a Facebook-oldalán.

ambrus.jpg

Ezt írták ki tegnap este:

Nyugodj békében Zoli!
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a mai napon életének 54. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Ambrus Zoltán az Irigy Hónaljmirigy együttes örökös tagja. Nincsenek szavaink, csak a mérhetetlen fájdalom és a gyász. A család kérésére további információt nem kívánunk közölni, ezért kérünk mindenkit - elsősorban a média munkatársait -, hogy ezt tartsák tiszteletben! Köszönjük a megértést!

A gitáros 2005. december 27-én a jeges úton autóbalesetet szenvedett, koponyatöréssel vitték kórházba, felépülése hosszú ideig tartott. Mivel agyi beszéd- és mozgásközpontja is megsérült, igen sok mindent újra kellett tanulnia. Feleségétől 18 év után elvált, két gyermeket hagyott maga után. Az Irigy Hónaljmirigyből kivált, 2012-ben az Alcohol együttes gitárosa lett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr114931262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acycloren 2019.07.08. 23:06:20

Khm, az Alcohol együttesben játszott 2012-től. Aki követte a vele kapcsolatos híreket, annak összeáll a kép. Sajnálom őt. Sokak alól csúszik ki a talaj és lépnek erre az útra, a családomban is előfordult már. Egy baleset, munkanélküliség, nyugdíjba vonulás. Valamivel ki kell tölteni az űrt. És beszélni se lehet róla.
süti beállítások módosítása