Fülesbagoly

Rendhagyó koncertek és workshopok a Gitármánia Táborban

2019. július 04. - Bagolyhír

Az ország legjobb zenészei és zeneipari szakemberi tartanak kurzusokat a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban, amit idén már 26. alkalommal szerveznek meg a szolnoki Tiszaligeten. Tanulni lehet többek közt Alapi Istvántól, Siklósi Örstől, Koszi Jankától és Petruska Andrástól. Összesen 110 kurzuson vehetnek részt kezdő és haladó muzsikusok július 22. és 28. között.

gitarmania2_1.jpg

Idén nagyjából 90 zenetanár, muzsikus és zeneipari szakember tart előadást a táborban. 20 különböző zenei témakör oktatása zajlik, többek közt ének, gitár, dob, basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, egyéniségfejlesztés, hangszerelés, stúdiózás, szövegírás és zenekari képzés. A jövő zenészei különböző szakmai órákon is részt vehetnek, ilyen a hallásvédelem, a hangszerépítés, a hangtechnikai ismeretek, a szerzői jogok, a színpadi ismeretek, a technológiai előadások, a zenekari képzés és a zeneterápia. Workshopot tart többek közt Alapi István (Edda), Siklósi Örs (AWS) Koszi Janka, Lukács Peta (Bikini), Lee Olivér, Petruska András és Szebényi Dániel (Freddie, Kowalsky meg a Vega). Több rendhagyó koncerten is részt vehetnek az érdeklődők: fellép többek közt a Roy és Ádám Trió, Hangácsi Márton, Markó Ádám és Kaltenecker Zsolt, a Fatal Error, a Fangler«s és az Antares.

A 15 professzionális berendezett teremben napi 12 órán át zenélhetnek a táborlakókból álló együttesek. A tavalyi sikereken felbuzdulva idén is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők az elektronikus zenei órákra.

A 26. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba 2019. július 10-ig lehet jelentkezni a www.instrumentweb.hu oldalon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr714925578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása