Fülesbagoly

Az Alma zenekar énekese is szerepel a Tankcsapda klipjében

2019. július 02. - Bagolyhír

Összefoglalunk megint pár hazai zenei hírt röviden az elmúlt napokból. Van benne bulvár, koncerthír, meg minden más.

alma_1.jpg

Sok híresség mellett Buda Gábor, az Alma együttes énekese is szerepel a Tankcsapda érkező klipjében - árulta el a Velvetnek adott interjújában a gyerekzenekar vezetője. Azt is elmondta, hogy Lukács Laciék a videóban megdobták egy tortával.

A 2015-ös Supernova és a 2017-es The Next Step után újabb nagylemezzel jelentkezett vasárnap a Cloud 9+ zenekar. A Mixtape július 5-én, pénteken a Budapest Parkban debütál élőben.

Több mint 1,2 milliárd forint jogdíjat fizet ki a napokban mintegy hatvankétezer magyar és külföldi zenész számára az Előadóművészi Jogvédő Iroda Egyesület (EJI). Magába foglalja a rádiós, televíziós sugárzási és a háttérzenei jogdíjakat, valamint a meghosszabbított védelmi idejű hangfelvételek előadóit illető kiegészítő díjakat. A tíz legmagasabb összegben részesülő előadó jogdíja összesen meghaladja a 33 millió forintot. Az egyesület 130 milliónál is több elhangzást dolgozott fel.

Csütörtökön kezdődik a Vénégy Fesztivál zenei programja Vácon. Fellép többek közt a Margaret Island, a Vad Fruttik, az Intim Torna Illegál és a Carson Coma.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3514923066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása