Fülesbagoly

Zenei fesztivál lesz a Szabadság-hídon

2019. június 26. - Bagolyhír

Tudjátok, van a Szabihíd projekt, ami arról szól, hogy nyáron pár hétvégére lezárják Budapesten a Szabadság-hidat, hogy ott mindenféle kulturális és közösségi esemény történhessen. Mindennek a Valyo csoport a kitalálója, de most a Hangfoglaló Program csinál az eddigi eseményekhez képest egy nagyobb rendezvényt.

dope_c.jpg

Július 6-án ugyanis az ötödik évadát záró Hangfoglaló Program minifesztivált rendez, amely - az eseményleírás szerint - a hazai könnyűzene sokszínűségét hivatott megjeleníteni és ünnepelni. Ennek fényében kora délutántól késő estig egymást váltják a zenekarok, és olyan előadók koncerteznek, mint a Kassandra, a DLRM, Ohnody, a Néhai Bárány, Belau és a Dope Calypso (képünkön). A zenei programokon túl a Hangfoglaló Program munkatársai egész nap információs standdal várják az informálódni, beszélgetni, játszani vágyókat. A rendezvény ingyenesen látogatható, további infó az eseményben. /Fotó: sinco/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2914911724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása