Fülesbagoly

Körszínpados aréna turnéval zárja az évet a Tankcsapda

2019. június 21. - Bagolyhír

Hat állomásos, körszínpados aréna turnéra indul november közepén az idén 30 éves Tankcsapda. Érdekesség, hogy Budapest kimarad, sőt az eddig nyilvánosságra hozott Tankcsapda-koncertek közül egyik sem lesz a fővárosban.

tcs_2.jpg

Két év után ismét látványos „körszínpad” produkcióval áll színpadra a Tankcsapda. A 2017-es Papp László Budapest Sportaréna, valamint a debreceni Főnix Csarnok koncertek sikere után a 30 éves jubileumi évben izgalmas turnéra készül a zenekar. Év végén hat nagyváros Arénájában látható majd ez a nagyszabású produkció, melyre leginkább a megnövelt küzdőtér, és a minden oldalról egyformán látható, hallható zenekar jellemző. Ez a hat megyeszékhely pedig Győr, Veszprém, Pécs, Szombathely, Szeged és Debrecen. Természetesen ott lesznek egy csomó nyári fesztiválon, lesz két bulijuk október elején az Egyesült Államokban, és már az is publikus, hogy Szilveszterkor a gödöllői sportcsarnokban játszanak.

A jubileum alkalmából nemrégiben megjelent a „Liliput Hollywood” című könyvük. ami a Sidi érkezése óta eltelt időszakot öleli fel, rendhagyó módon. Igyanis a trió tagjai egy pszichológusnak mondták el a kötetben olvasható történeteket, gondolatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3914905310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása