Fülesbagoly

Még több koncert lesz a Gárdonyi Pikniken

2019. május 28. - Bagolyhír

Összművészeti minifesztiválnak ad helyet az újbudai Gárdonyi tér, ahol ezúttal is a zenéé lesz a főszerep. A III. Gárdonyi Piknik a korábbiakkal ellentétben már 3 napon át várja az érdeklődőket, így május 30-án, június 6-án és 13-án is lesznek programok. Fellép a Budapest Jazz Orchestra, a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint duó és a Creme de la Pop is. 

photo_balazs_glodi_07_veronika.jpg

A háromnapos minifesztivál a szabad ég alatt zajlik a Szent Gellért tér és a Móricz Zsigmond körtér közötti Gárdonyi téren. A pikniken a zene lesz a főszereplő: május 30-án a Kozma Orsi Quartet és a Budapest Jazz Orchestra, június 6-án a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint duó és Nagy Ricsi tióban, akusztikusan, illetve június 13-án a Creme de la Pop és a Los Orangutanes lép fel.

A júniusi napokon a koncertek között a Lemezjátszó programsorozat is jelen lesz egy-egy eseménnyel. Június 6-án Jónás Verával, rá egy hétre Lázár Domokossal (Esti Kornél) lehet egy-egy kultikus albumot meghallgatni. A zenészekkel Horváth Gergely rádiós szakemberrel beszélget majd a lemezekről.

A zene mellett lesznek egyéb programok is, köztük közösségi piknik, designvásár és Társasjáték placc a Játszóházzal. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a Gárdonyi tér népszerűsítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4314865396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása