Fülesbagoly

Cseh cimborákkal muzsikál a Paddy and the Rats

2019. május 11. - Bagolyhír

Május 16-án a Budapest Parkban koncertezik a Paddy and the Rats. A zenekar a cseh Pipes and Pints csapatával áll színpadra, melynek tagjaival a zenészek régi barátságot ápolnak.

paddy_and_the_rats5_2.JPG

Február közepe óta úton vannak a Paddy and the Rats tagjai. A banda ebben az évben már több mint 20 helyen fellépett, a magyar klubok mellett Oroszországba, Hollandiába és Olaszországba is ellátogattak a zenészek. A márciusi telt házas Barba Negra-buli után május 16-án visszatérnek a fővárosba: a Budapest Parkban adnak nagyszabású koncertet, méghozzá egy olyan zenekarral, melynek tagjaihoz több éves barátság fűzi őket.

„A cseh Pipes and Pints csapatával legalább 6-7 éve ismerjük egymást. Nagyon jó barátságban vagyunk, mindig beugranak megnézni minket, ha Csehországban lépünk fel” – mondja a zenekar énekese, Paddy. „Külföldön többször játszottunk már közösen – ugyanabban a műfajban mozgunk, így ezek a bulik mindig nagyon jól működnek.”

A Budapest Parkban adott koncerteket mindig kiemelten kezeli a zenekar, most is hatalmas show-ra készülnek, mely nemcsak hangzásban, hanem látványban is jóval nagyobb volumenű lesz, mint az idei év eddigi koncertjei. A Pipes and Pints csapata mellett egy másik vendég is színpadra áll a bulin: az Alestorm gitárosa, Bodor Máté is beszáll a zenekarral egy dalba, és biztos, hogy elhangzik majd a Tavaszi szél „paddys” változata is, amit tavaly május óta minden koncerten nagy sikerrel játszik a banda.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8114819240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása