Fülesbagoly

Bencsik Sándorra emlékeznek Martonvásáron

2019. május 10. - Bagolyhír

A P. Mobil és a P. Box legendás gitárosára, Bencsik Sándorra emlékeznek május 11-én Martonvásáron. A zenei rendezvény fő fellépője a Republic lesz. 

bencsik.jpg

Bencsik Sándor a '60-as években Martonvásáron kezdett el zenekarban játszani. Provoda József, becenevén Jodes hívta el muzsikálni a Shatmans nevű együttesbe, amit a gitáros javaslatára Kefir névre kereszteltek. 1969-ig zenéltek együtt, utána Bencsik Sándor a Beatricében, majd a P. Mobilban folytatta pályafutását. Jodes - aki kiválóan dobolt és énekelt - vendéglátózni kezdett, és Martonvásár megkerülhetetlen szervezője, lényegében a település zenei életének mozgatórugója lett. Sajnos már ő sincs köztünk, idén hosszas betegség után elhunyt, ezért a Bencsik Napon rá is emlékeznek.

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a zenéé lesz a főszerep. Fellép a Spirit of Eden, a Titán, a Jazztelen és a Republic. Minden egyéb infót megtaláltok az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4714819156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása