Fülesbagoly

Színházturnéra megy Madonna az új lemezével

2019. május 09. - Szendőfi Bori

Több európai várost is érintő turnéra indul Madonna az új lemezével. Az egy hónap múlva megjelenő album dalait ezúttal nem arénákban, hanem kisebb színházakban, operákban mutatja be.

madonna_black.png

A 60 éves Madonna 14. stúdióalbuma június 14-én jelenik meg, Madame X címmel. Elmondása szerint a lemez hangulata más, mint a korábbiaké, ugyanis a szerzeményeket a portugál életérzés ihlette, az ottani zenei hangzás is felismerhető lesz a dalokban, ezáltal bemutatásuk intimebb közeget igényel. Épp ezért Madonna úgy döntött, hogy a szeptemberben induló turnén nem sportcsarnokokban lép majd fel, hanem kisebb színházakban. Ezáltal a rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy a sztárt olyan környezetben lássák, mint eddig soha.

A koncertkörút első állomása New York lesz, aztán egyebek mellett Chicago és Los Angeles következik. A popsztár több európai városban is fellép, jövő év elején Londonban, Párizsban és persze Lisszabonban is bemutatja a Madame X albumot. Az énekesnő egyébként az elmúlt években a portugál fővárosban élt, ami nemcsak zenéjére, de az egész stílusára rányomta a bélyegét. Az új albumot beharangozó előzetes fotókon Madonna fekete hajjal, egy portugál csempefal előtt feszít, a kép sarkába egy mandolint is becsempésztek.

A  jegyárak 60 dollár és 760 dollár (17 ezer és 220 ezer forint) között mozognak majd. 

madonna_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7314815974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása