Fülesbagoly

Itt van négy mai infó magyar fesztiválokról

2019. május 09. - Bagolyhír

Négy programsorozatról is adtak ki ma közleményt, mi meg röviden összefoglaljuk a tudnivalókat, elsősorban a rendezvények zenei vonalát szem előtt tartva.
quimby_3.jpg

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket vasárnap az Európa-napon Budapesten, a Szabadság téren.  A nagyszínpadon fellép Szeder, Bérczesi Róbert, az Elefánt, valamint Péterfy Bori & Love Band.

Tíznapos fesztivállal köszöntik Szeged napját, annak évfordulóját, hogy a település háromszáz éve kapta vissza a szabad királyi város rangot. Május 21-én kezdődik a színes rendezvénysorozat, és ami a zenét illeti, lesz Quimby, Best of Geszti, és  Honeybeast - Szegedi Szimfonikus Zenekar közös koncert.

Idén hét koncert várja a közönséget a Zenés Állatkerti Esték sorozatban július 3. és augusztus 14. között szerdánként a Fővárosi Állat- és Növénykertben, Budapesten. Az esteken fellép Miklósa Erika Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával, a Kozma Orsi Quartet Kern András színművésszel, a Budapest Klezmer Band és Polnauer Flóra, Szőke Nikoletta és Gájer Bálint, Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra, a Malek Andi Soulistic és Karácsony János James, valamint a Karosi Júlia Quartet és az RTQ vonósnégyes.

A fenntarthatóság, a környezettudatosság áll a 29. Művészetek Völgye fókuszában. A fesztivál július 19-től 28-ig a Balaton-felvidék három településén, Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden 35 helyszínen, mintegy 1500 programmal várja az érdeklődőket. További infó a honlapjukon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5314816754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása