Fülesbagoly

Ember a vízben, hal a színpadon

2019. május 07. - Bagolyhír

Van mára is pár magyar vonatkozású zenei hírünk megjelenésekről, koncertekről. Csekkoljátok!

szelina_sajtokep_fekvo.jpg

Már mindennek van éjszakája, május 17-én a Kávéházak éjszakáját is megrendezik. Ami kissé furcsa, mert azért nem túl gyakori, hogy emberek éjjel kávézzanak. Na minden. Lesz 100 program 30 budapesti helyszínen, koncertek is, többek közt Pátkai Zozina Trió, Gereben Zita Quintett és Bencze Alma., 

Ma debütált az Irie Maffiás Busa Pista új bandájának második EP-je. A zenekar neve Mangani 808, az öt számos kislemez címe Hős utca. Elég jól küldik a rap/rock/metalt, hallasd meg valamelyik online felületen!

Megjelent Szelina első lemeze, az Ember a vízben. Az énekesnőt azóta szeretjük, hogy elvarázsolt minket tavaly a Trip Hajón, a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjében. Az album fent van az online boltokban, lentebb a címadó dal.

Kijött egy klip a FISH!-től, egészen pontosan egy lyrics videó, amit a Felemás című dalukhoz készült. A szövegvideót Császor Robi, a Down for Whatever gitárosa csinálta. A két zenekar együtt zúz majd május 31-én a Barba Negra Track-ben, ahol a Fatal Error is csatlakozik hozzájuk. Alább a videó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5014811460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása