Fülesbagoly

Önmagát dolgozza át Sting, és lemez is lesz belőle

2019. május 03. - Szendőfi Bori

Hamarosan érkezik Sting “My Songs” című albuma, melyen a zenész kedvenc The Police és szóló dalai szerepelnek majd.

sting2.jpg

A 17-szeres Grammy-díj győztes Sting nemrég elárulta, hogy azért szerette volna újra rögzíteni egykori slágereit, mert a hangja nagyon sokat változott az elmúlt évtizedekben, és ezek a dalok ma már egészen másképp szólnak. “A hangom mélyebb lett, harmonikusabbá és barázdáltabbá vált, tulajdonképpen, mint egy jó bor esetében: az érettség csak jót tett neki.” – mondta.

A május 24-én megjelenő “My Songs” dalai hűek a régi felvételekhez, ugyanakkor modern hangzásvilággal ünnepli Sting illusztris zenei karrierjét. A Police 1977-es megalakulása óta, Stinget több mint százmillió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legikonikusabb előadójaként tartják számon.

A lemezen olyan slágerek újragondolt változataival kedveskedik a rajongóinak, mint például az English Man In New York, a Shape Of My Heart, vagy a Roxanne. Emellett az albumhoz csatolják a Sting által írt jegyzeteket is, amelyekben megosztja a közönséggel az egyes dalok mögötti személyes történeteket, és elárulja, hogy egy-egy dal hogyan íródott.

Sting az újragondolt dalokkal turnéra is indul még idén nyáron. A sztár Budapestre is ellátogat július 2-án, így minden bizonnyal a hazai közönségnek is bemutatja a felújított szerzeményeket a Papp László Budapest Sportarénában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4814800590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása