Fülesbagoly

Megvan a Campus Fesztivál teljes zenei programja

2019. május 03. - Bagolyhír

Mi több, szépen, lapozható formában azt a közönség elé is tárták. A programból mazsolázunk, megemlítünk jó pár érdekességet, és szívünkhöz közel álló előadót.

dog-eat-live.jpg

A Campus Fesztivál idén július 17-től 21-ig lesz Debrecenben. Az elmúlt években a legnagyobb magyar rendezvények közé nőtte ki magát, és valószínűleg tartja idén is ezt a pozíciót, látva az erős zenei felhozatalt. A nagyszínpad idei nagyágyúja a Limp Bizkit, itt játszik természetesen a Tankcsapda is, illetve felküzdötte magát az elsőszámú programhelyszínre az idei A Dalban vitézkedő Fatal Error. Ha már fémes muzsika, fellép a fesztiválon a deszkás punk/rap/rock Dog Eat Dog, a 4 év után visszatérő Subscribe, a mostanság szökőévente zenélő The Grenma. továbbá a Depresszió, a Road és a Leander Kills. Lesz Colorstar, Anima Sound System és Hiperkarma is, Színpadot állít a Hangfoglaló Program, itt 32 induló együttes mutatja meg magát. 

A tavalyi Fülesbagoly Tehetségkutatón fellépési lehetőséget nyert a Ruby Harlem, ők a Nádudvari Gasztroszínpadon játszanak július 18-án, csütörtökön 20 óra 20 perctől. Utánuk a Ladánybene 27, majd a PASO muzsikál. A Fülesbagoly blog és a Campus Fesztivál együttműködése továbbra is tart, ennek fényében a Fülesbagoly Tehetségkutató Special.nyertese felléphet a jövő évi fesztiválon, illetve a verseny június 9-i döntőjében zsűrizni fog a Campus programigazgatója, Süli András.

Az idei fesztivál programját itt tudjátok átnyálazni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5114801440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása