Fülesbagoly

Szeptemberben Budapesten lép fel az Evanescence

2019. április 29. - Bagolyhír

Európai turnéja keretében szeptember 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az amerikai Evanescence metalzenekar.

evanescence.jpg

A zenekart Amy Lee zongorista, dalszövegíró, énekes és Ben Moody szólógitáros, dalszövegíró alapította 25 évvel ezelőtt egy Little Rock-i ifjúsági táborban. Első albumuk, a Grammy-díjat is elnyerő Fallen után a zenekar a 2000-es évek rock-metal vonalának kiemelkedő képviselőjévé vált - olvasható a szervezők hétfői közleményében.
A tucatnyi rádióslágerrel és több mint 30 millió eladott albummal büszkélkedő formáció frontembere Amy Lee, akinek mezzoszopránja adja az Evanescence zenéjének egyedi hangulatát. Rajta kívül jelenleg Jen Majura (gitár), Troy McLawhorn (szólógitár), Tim McCord (basszusgitár) és Will Hunt (dob) alkotja a zenekart.
A banda az olyan slágerek, mint a Going Under, a Bring Me To Life vagy a My Immortal mellett új dalokkal is készül a közönségnek a budapesti koncerten. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1914794178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása