Fülesbagoly

Film készül az INXS énekeséről Kylie Minogue házivideóival

2019. április 28. - tothjutka

Dokumentumfilm készül az ausztrál INXS zenekar frontembere, Michael Hutchence életéről. A filmhez korábban soha be nem mutatott házivideókat is kaptak az alkotók a tragikusan fiatalon elhunyt zenész egykori kedvesétől, Kylie Minogue énekesnőtől.

kylie.jpg

A nyolcvanas évek második és a kilencvenes évek első felének egyik legnépszerűbb zenekara, az INXS énekese, Michael Hutchence életéről forgat dokumentumfilmet a BBC. A banda egyik nagy slágere után a Mystify címet viselő alkotás a hírek szerint intim portré lesz a zenészről, aki 1997-ben egy szállodai szobában lett öngyilkos Sydney-ben. A filmben megszólalnak a zenésztársak, a közeli barátok és Hutchence egykori barátnői, köztük Helena Christensen, a kilencvenes évek topmodellje, aki korábban soha nem beszélt nyilvánosan a kapcsolatukról. Egy másik egykori barátnő, Kylie Minogue énekesnő szintén az alkotók segítségére sietett, és olyan, 1990-ben készült  házivideókat bocsátott a rendelkezésükre, amelyeket eddig még soha, senki sem láthatott. Az énekesnő jóvoltából felvételeket láthatunk majd az egykori szerelmespár közös útjáról az Orient Expresszen, romantikus nyaralásukról Dél-Franciaországban, sőt az INXS turnéja közben, a színfalak mögött készített videók is bekerülnek a dokumentumfilmbe.

A filmben nyilatkoznak a zenésztársak, Garry Gary Beers, Andrew, Jon és Tim Farriss, valamint a barátok, köztük a U2 frontembere, Bono is. Közeli ismerősei szerint egyébként Michael Hutchence félénk és bizonytalan ember volt, miközben a világ egyik legnépszerűbb rockzenekarának frontembereként milliók rajongtak érte. 

- Michael Hutchence a modern kor egyik legnagyobb hatású és legkarizmatikusabb rocksztárja volt. Boldogan jelenthetem be, hogy ezt a megható dokumentumfilmet bemutathatjuk a BBC Two csatornán – mondta Jan Younghusband, a BBC Music televíziós részlegének vezetője.

A film premierje a Robert de Niro nevével fémjelzett, rangos Tribeca Filmfesztiválon lesz New York City-ben idén, de arról még nincs hír, hogy a televízióban mikor kerül adásba.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2714791902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása