Fülesbagoly

Jó ügyért énekel Rúzsa Magdi

2019. április 27. - Bagolyhír

Jótékonysági koncertet ad május 9-én Budapesten, az Erzsébet téren Rúzsa Magdi. Az énekesnő a Magdaléna Rúzsa című estjének dalait viszi színpadra a 100 Tagú Cigányzenekarral. A bevételt a szervező Út a Mosolyért Alapítvány kapja. 

img_4491-jpg.jpg

A szervezet az első Autista Krízisház és Oktatási Központ létrehozásához gyűjt pénzt. A koncertet úgynevezett támogatói jegy megvásárlásával lehet megtekinteni, a belépők 2900, 4900 és 7900 forintba kerülnek. Az esemény leírása szerint a koncert eső esetén elmarad és nem kerül később megrendezésre, illetve "a koncert – a szervezők önhibáján kívüli - elmaradása esetén a támogatói jegy értéke nem kerül visszatérítésre. A befolyt összeg az Út a Mosolyért Alapítvány részére kerül kifizetésre támogatásként". 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4914788864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása