Fülesbagoly

Hihetetlen, de Rednex buli lesz Komáromban!

2019. április 21. - Bagolyhír

Igen, a Rednex a mai napig létezik, mi több, fel is lép a nyáron Komáromban, a Nemzetközi Amerikai Autós Fesztiválon. Tudjátok, övék a '90-es évek egyik legnagyobb slágere, a Cotton Eye Joe.

rednex.jpg

A fesztivál augusztus 8-tól 11-ig tart Komáromban, a Monostori erődben, ahol idén is 1500 amerikai autót lehet megtekinteni. Lesznek koncertek, fellép a Kiss Forever Band, a Zorall, A nyughatatlan, és augusztus 10-én fellép a Rednex is. Az eredetileg svéd folk/dance formáció egy amerikai népdal, a Cotton Eye Joe feldolgozásával robbant be a köztudatba 1994-ben. Azóta is aktívak, bár a mai napig 14 felállásban léteztek. A YouTube-videók arra engednek következtetni, hogy inkább csak egyszámos (fél)playback haknikat vállalnak, de tavalyelőtt adtak élő koncertet is Svédországban. És akkor íme egy feledhetetlen show-t tőlük! (Vigyázat, megtekintése veszélyes lehet a gyerekek zenei fejlődésére!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9914777922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása