Fülesbagoly

Itt a hét klipje, és pár programajánló

2019. április 20. - Bagolyhír

Húsvét környékén sem áll meg a magyar könnyűzenei élet. Jövőnk pár, számunkra fontos hírrel, és mutatunk egy zseniális klipet is.

carsoncoma.jpg

Addicted címmel lemezt jelentet meg a tavalyi Fülesbagoly Tehetségkutató döntős The Anahit. A lemezbemutató május 3-án lesz a Dürer Kertben. Az együttes először lesz látható kibővült, négy fős felállásban.

Benkő László és Balázs Fecó közös koncertet ad a 20. Beethoven Budán Fesztiválon, Roll Over BeAthoven címmel május 3-án, a Hagyományok Házában. A két művész sztárvendége Szakcsi Lakatos Béla lesz, a koncerten közreműködik a Rajkó Zenekar.

A Vas megyei Gencsapátiban indul a nyári fesztiválszezon. Június 7. és 10. között egy rakás zenekar fellép, többek közt a Tankcsapda, a Paddy and the Rats, az Ocho Macho, a Kowalsky meg a Vega és Nagy Ricsi. 

A budapesti Carson Coma egy elég király klippel jött ki, a videó megidézi a '80-as, '90-es évek olyan amerikai sitcomjait, mint a Rém rendes család vagy a Jóbarátok. Nem bízunk betelni a végeredménnyel, nézzétek meg!

/Nyitókép: Komroczki Diana/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr414776490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása