Fülesbagoly

Íme a világ legszerethetőbb mezítlábas dala

2019. április 15. - Bagolyhír

Barefoot címmel egy olyan slágerrel jött ki a 21 Gramm Akusztik zenekar, amit meghallgatsz, és nem ereszt. És ez nem duma: tényleg mélyre hat, és időről-időre ott cseng a füledben. Mutatjuk. Premier a Fülesbagoly blogon!

studio.jpg

"Egyesek szerint az emberi test 21 grammot veszít a súlyából a halál pillanatában. Ennyit nyom a lélek. Ezt a súlyt próbáljuk dalokba önteni" - vallja önmagáról a másfél éve alakult 21 Gramm Akusztik. A székesfehérvári ének-gitár-cajon-bassz-zongora/harmonika felállású zenekar azóta nem pihen: megnyerték az Arany Dobverő Díjat, felléptek egy csomó helyen, köztük a FEZEN-en, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon és a Woodstock az Ugaron fesztiválon, megjelent a debütáló lemezük keserÉdes címmel, legutóbb pedig a martonvásári Fülesbagoly Tehetségkutatón választották a legjobb énekesnőnek az együttes frontleányát, Ferenczy Nagy Bogit. Most egy új, nagyon slágeres dallal, és a hozzá készült lyrics videóval jöttek ki. 
- A Barefoot a zenekar első angol nyelvű dala. A szöveget és az alapötletet Bogi hozta, majd közösen hangszereltük meg. Így lett belőle közös szökésünk a szürke világból, a menekülésünk a hétköznapok elől. Egy olyan útról szól, ahová még cipő sem kell, erre utal a dal címe is: 'mezítláb' - mondta el a dalról a zenekar gitárosa, Váradi Imre.
A zenekar mozgalmas nyár elé néz. Zenélnek többek közt Móron, Székesfehérváron, a Hello Ugar! Fesztiválon, a FEZEN-en és az Acustiq Festen is. Jópár új dallal készülnek, és kanyarban van egy új lemez is. Addig is hallgassátok a Barefoot-ot!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1314765298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása