Fülesbagoly

Kosheen koncerttel zár a Művészetek Völgye

2019. április 12. - Bagolyhír

Véglegessé vált a Művészetek Völgyének nagyszínpados programja. A 2000-es évek brit trip-hop/drum and bass vonalának nagyágyúja, a Kosheen is fellép, és lesz közös Boban Markovic Orkestar - Palya Bea és Szabó Balázs Bandája - Modern Art Orchestra koncert.

sian.jpg

A Művészetek Völgye huszonkilenc programhelyszínen várja a látogatókat színházzal, irodalommal, tánccal, koncertekkel, újcirkusszal, hangversennyel, népzenével, kiállításokkal, workshopokkal, gyerek- és zöld programokkal. A Panoráma Színpad a Művészetek Völgye könnyűzenei nagyszínpada, mely nevét a fesztiválozóktól kapta 2016-ban és azóta is büszkén viseli. A Panoráma Színpad a Völgy tíz napja alatt, július 19. és július 28. között minden nap két koncerttel készül.

Több nemzetközi előadó is ellátogat a Völgybe, a Panoráma Színpadon ad koncertet a német Alice Francis, a brit Amber Run és a Kosheen. Fellép a Boban Markovic Orkestar, vendégük Palya Bea lesz.

A hazai előadók közül színpadra lép az Anna and the Barbies, a Quimby, a Bohemian Betyars, a Csík Zenekar. Lesz Random Trip és Hiperkarma, koncertet ad a Péterfy Bori & Love Band, a Margaret Island, a Kiscsillag, a 30Y, az Elefánt, a Vad Fruttik és az Irie Maffia. Fellép Dés László, vendége Básti Juli lesz, a Budapest Bár koncertjén Behumi Dóri, Kiss Tibi, Németh Juci és Tóth Vera énekelnek majd .

A Völgylakók egy igazán egyedülálló jubileumi program részesei lehetnek: 10. születésnapját ünnepli Szabó Balázs Bandája, ennek örömére a Modern Art Orchestrával közösen redhagyó koncertet adnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3214760246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása