Fülesbagoly

Színház a Volton, Luis Fonsi az Arénában

2019. április 05. - Bagolyhír

Van pár kult hírünk, amiket most jól megosztunk feletek. Két arénás buli, egy fesztiválos, meg egy intimebb este.

luis2_1.png

Két legendás zenekar, az Omega, illetve a Nazareth ad koncertet november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában. Ezzel ez esttel indul az idén 57 éves Omega Tűzvihar című új turnéja, műsoruk előtt az 51 éves skóciai hard rock zenekar, a Nazareth lép színpadra. 

Kibékíthetetlennek tűnő ellentétek egységgé formálása, stílusok és kultúrák találkoztatása éppúgy jellemzi Lackfi János költészetét, mint a Fugato Orchestra hangzásvilágát. Április 11-én Tatabányán, majd április 24-én a Barabás Villában a zene és a szöveg egyesül, ugyanis a Hibrid dalok műsora Lackfi János a zenekar számára írt új szövegeire és korábbi verseire épül. A zeneszámokat összefűző szövegeket a verses koncerten a szerző adja elő.

Ismét Magyarországon lép fel Luis Fonsi. Az elmúlt évek talán legnagyobb popslágere, a Despacito Puerto Ricó-i előadója augusztus 17-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Színházat és irodalmat is felölelő nem zenei programsorral várnak mindenkit az idei Volt Fesztiválra. Ott lesz – mások mellett – Hevesi Kriszta és Zacher Gábor, Csernus Imre, Fábry Sándor, Janklovics Péter, a Táp színház és bemutatkozik a Szépírók társasága is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8914741379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása