Fülesbagoly

Lecsó szerint a popzenészeknek csak az eladhatóság a fontos

2019. március 29. - Bagolyhír

Mára is jutott pár érdekes magyar vonatkozású könnyűzenei hír. Ezekből szemezhettünk.

lecso.jpg

Egy elég tartalmas interjút adott a Pál Utcai Fiúkból Lecsó a Gyulai Hírlapnak. Ebből kiderül, hogy 11 év után újra lemezt ad ki a PUF, pár éve egy fillért sem kerestek a vidéki klubkoncertjeiken, és hogy a rádiók mostani kínálatáról mit gondol. Végül egy idézet tőle: "A popzene egy ipari termék, a készítőit egyetlen dolog vezérli: hogy az, amit csinálnak, eladható legyen."

A Reményhozó címmel április 5-én jelenik meg az új Ossian album. A 2019-es turné május 1-jén, Dunaföldváron indul. A budapesti lemezbemutató koncert szeptember 14-én a Barba Negra Track-ben lesz.

KRSa, a PASO örökmozgó énekese egyik kedvenc albumáról, a Massive Attack Mezzanine című lemezéről mesél majd Horváth Gergelynek jövő szerdán a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol a teljes korongot meg lehet majd hallgatni csúcstechnikán.

Megjelent a Magashegyi Underground legújabb klipje, amit állításuk szerint az eddigi legérzelmesebb, A te neved című dalukhoz készítettek. A szövegét Tóth Krisztina költő írta. A Magashegyi lemezbemutatója szombaton lesz az Akvárium Klubban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4414727011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása