Fülesbagoly

Újabb két világsztár jön, és még fesztiválokról is adunk híreket

2019. március 26. - Bagolyhír

Nem pihennek a koncertszervezők: még dél sincs, de már egy csomó koncertet bejelentettek. Mutatjuk, mi minden lesz a magyar könnyűzenei porondon.

annabarbies.jpg

Idén is megrendezik Óbuda Napját, ami 3 napos fesztivál lesz május 2-től. Az ingyenes buláj fő helyszíne a Fő tér, fellép többek közt az Irie Maffia, a Csík zenekar Kiss Tibivel, az Intim Torna Illegál, a Kerekes Band, Halász Judit és Deák Bill Gyula.

Nevet változtatott az Anna and the Barbies fesztiválja, a Woodstock az Ugaron, és idén már Hello Ugar! néven rendezik meg július 3-tól 6-ig. Vannak már fellépő nevek is, például a Vad Fruttik, a Quimby, az ék, a 30Y, a Turbo valamint a Maszkura és a Tücsökraj.

A Live Aid mintájára egy nagyszabású estet szerveznek június 16-ra a Budapest Parkba. A teljes bevételt az Unicef Magyarország kapja. Egyelőre nem hozták nyilvánosságra a fellépők névsorát, ha majd ez megtörténik, bővebben is írunk az eseményről.

A Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet július 17-én Paul Anka, a világ egyik legsokoldalúbb dalszerzője és énekese, aki a Celebrating 60 years of hits - his way című turnéja keretében látogat el Magyarországra.

Napjaink egyik aktuális énekes-dalszerző szenzációja, Courtney Barnett ad koncertet május 20-án a fővárosi Akvárium Klubban. A 31 éves ausztrál előadónő a kritikusok szerint az egyik legegyedibb hanggal rendelkezik az indie rock világában.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9414717033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása