Fülesbagoly

Ma három világsztár érkezését jelentették be

2019. március 25. - Bagolyhír

Összefoglaljuk a legfontosabb zenei híreket a magyar színtérről. Jutott hétfőre három világsztár bejelentése is. 

rick.jpg

"ki az akit megölelnél" címmel jelenik meg a 30Y új nagylemeze március 31-én. A már több hónapja teltházas lemezbemutató április 5-én lesz az Akvárium Klubban.

Iggy Pop újra magyar színpadra lép: a legendás amerikai énekes július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet. 1994-ben a Petőfi Csarnokban lépett fel. Az azóta eltelt időben kétszer is szerepelt a Sziget fesztiválon (1996-ban és 2002-ben), 2012-ben pedig a soproni VOLT Fesztiválon játszott zenekarával, a Stooges-szal.

Hat év után visszatér koncertezni Magyarországra a Deep Purple. A hard rock zene történetének kiemelkedő brit zenekara december 9-én a Papp László Budapest Sportarénában játszik.

Paul Gilbert gitárosatyaúristen április 10-i, A38 hajós koncertjén magyar ritmusszekció adja alá az alapot. A basszeros Fehérvári Attila lesz, aki a Black-Out és a Special Providence zseniális zenésze. A dobos kilétét holnap hozzák nyilvánosságra.

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb popénekese, a manapság reneszánszát élő brit Rick Astley is fellép az idei paloznaki Jazzpikniken. Koncertje augusztus 3-án szombaton lesz.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2614715689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása