Fülesbagoly

Életmentő műtét után újra koncertezés

2019. március 24. - NagySzabolcs

A Baron Mantis az elmúlt hónapokban kevésbé hallatott magáról, aminek legfőbb oka, hogy az énekes-gitáros Davey Mantison életmentő műtétet hajtottak végre, és jelenleg is lábadozik. Ennek ellenére aktivizálódni látszik a duó. Feltettünk pár kérdés Davey-nek, alább a pontos helyzetjelentés.

sinco_baronmantis_180604a38_23.jpg

Hogy vagy?
- Megvagyok köszönöm, épülgetek.

Miért kellett megműteni?
- Tavaly októberben betörte egy fickó a halántékomnál a fejemet. Szilánkosra tört a koponyám, úgyhogy maradt egy jókora lyuk az életmentő műtétem után, amit most, február végén implantátummal pótoltak ki.

Mennyiben akadályoz az állapotod a zenélésben?
- Az éneklésben akadályoz jelenleg. Rehabilitálnom kell a számat/állkapcsomat, nehezen nyílik per pillanat. Ez az első műtét után is így volt, de egészen rendbe hoztam, persze most, hogy megint megnyitották a fejemet, megbolygatták a koponyámat és az ott húzódó izmokat, kezdhetem az egészet elölről.

Mi fog történni idén a Baron Mantis-szal?
- Ősszel várható a következő Mantis lemez Discipline címmel. Ennek felvételeivel és ehhez készülő videókkal/klipekkel sok dolgunk lesz a következő hónapokban. El is kezdtünk vloggolni a Youtube csatornánkon, hogy egy kicsit nagyobb betekintést kaphassanak a rajongóink az életünkbe és a náluk folyó munkálatokba. Nagyjából heti rendszerességgel kerül fel új videó. Aztán persze jöhetnek a koncertek. Nagyon hiányoznak már.

A Baron Mantis eddig lekötött bulijai 2019-ben:

márc. 30. Pécs, Szabadkikötő
ápr. 18. Robot 2 születésnap és hivatalos Mantis-visszatérő. Esemény itt!
ápr. 19. Kiskunfélegyháza, Rocktár
júl. 6. Alpárfeszt 
júl. 13. Tiszakécske
szept. 21. Kiskunfélegyháza, Rocktár

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3614709207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása