Fülesbagoly

A Tankcsapda adatvédelemről beszél, az Irie Maffia időutazik

2019. március 19. - Bagolyhír

Összefoglaljuk a mai magyar vonatkozású, szerintünk érdekes könnyűzenei híreket röviden. Ezt majd időnként megcselekedjük még, tehát nevezzük álladó rovatunknak. Lássuk, milyen infók érkeztek a nap folyamán.

irie_1.jpg

Egy forró nyári este erejéig az Irie Maffia visszatér trópusibb hangzásához, amivel annak idején indult, és ennek szellemében koncertet ad július 6-án a Budapest Parban. Előttük az Ocho Macho mozgatja meg a közönséget.

A Tankcsapda teljes legénysége egy adatvédelemről szóló kerekasztalbeszélgetésen vesz részt holnap Debrecenben, a Lovardában. Téma lesz többek közt, hogy egy tetoválás és egy zenekari tag aláírása is személyes adatnak minősül. 

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák koncertjével indul április 26-án a Kobuci Kert szezonja. Másnap a Péterfy Bori & Love Band zenél az óbudai szórakozóhelyen, ahol a környezettudatosság jegyében idén visszaváltható poharakban adják az italokat.

Egészen pontosan az Én meg az Ének – behúzott szárnyú felfelé zuhanás címet kapta Bérczesi Róbert önéletrajzi könyve, amit Kiss László, blogunk vendégszerzője írt. A zenés könyvbemutató április 27-én lesz a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon. A két alkotóval Karafiáth Orsolya beszélget.

Az Erik Sumo Band meghirdette lemezbemutató buliját, ami október 18-án lesz az Akvárium Klubban. Arról már hírt adtunk, hogy Harcsa Veronika helyett Kutzora Edina énekel a lemezen, aminek Mount Fuji lesz a címe.

A Recorder információi szerint a The Qualitons magyar zenekarok közül elsőként kapott meghívást a seattle-i KEXP rádióba, pénteken élőben játsszák majd el néhány dalukat. Yeah!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1014701206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása