Fülesbagoly

Új lemezt készít az 50 éves Judas Priest

2019. március 12. - tothjutka

„Határozottan úton van egy új Judas Priest-lemez”- nyilatkozta az idén 50 éves zenekar frontembere, Rob Halford egy Ausztráliában készült interjúban.
judas_priest.jpg

Rob Halford az ausztrál May The Rock Be With You nevű zenei oldalnak adott interjút a minap, amelynek riportere rákérdezett arra is, hogy mi várható a közeljövőben a Metal Istenektől. A frontember elmondta:

- A Priest folyamatos mozgásban van. A zene és a közönség reakciói, a rajongóink támogatása tartja életben a tüzet. Ezért kérdezzük meg magunktól, hogy ’mi lenne, ha írnánk egy új dalt, aztán még egyet vagy egy egész albumot?’ Emiatt az sem kizárt, hogy újra turnéra indulunk. Ennek a sok dolognak a kombinációja miatt vagyunk még mindig aktívak és ezért gondolkodunk mi is azon, hogy mi legyen a következő nagy dobásunk. Ha jól belegondolsz, az összes Priest-lemeznek más volt a karaktere és a hangzása. A British Steel fényévekre van a Painkillertől, ami szintén fényévekre van a Stained Classtől, a Sad Wings of Destiny-től vagy a Sin After Sintől. És ez a legizgalmasabb része a Priestnek. Mindig új megközelítéseket keresünk, hogy zenekarként újradefiniáljuk magunkat egy projektben és az új dalainkban. Most is éppen ezen dolgozunk. Mielőtt Ausztráliába jöttünk volna, tartottunk egy megbeszélést Angliában a közeljövőben esedékes terveinkről. Kijelenthetem, hogy határozottan úton van egy új Judas Priest-lemez – mondta Rob Halford.

A világ legnagyobb hatású metalzenekara 1969-ben alakult, vagyis idén ünnepli a fennállása 50. évfordulóját. A Fém Istenek korábban azt ígérték, hogy mindenképpen emlékezetessé fogják tenni a félévszázados jubileumot. A zenekar legutóbbi, Firepower című albuma hatalmas sikert aratott világszerte, az angol és az amerikai listákon is az ötödik helyig kúszott fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5114684344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása