Fülesbagoly

Meghalt a Prodigy frontembere

2019. március 04. - tothjutka

Holtan találták otthonában hétfőn reggel a brit Prodigy zenekar frontemberét- adta hírül a BBC. A 49 éves Keith Flint halálának oka egyelőre ismeretlen.

keith-flint-prodigy-800x450.jpg

Az Essex megyei Dunmow-ban található otthonában hétfőn reggel holtan találták Keith Flint zenészt, a Prodigy zenekar frontemberét. A rendőrség tájékoztatása szerint helyi idő szerint reggel 8 óra körül érkezett a telefonhívás, de mire kiérkeztek a helyszínre, már csak a halál beálltát tudták megállapítani – adta hírül honlapján a BBC.

A rendőrségi közlemény szerint a haláleset „nem gyanús”, vagyis feltehetően nincs szó idegenkezűségről, de a végleges, hivatalos szakvéleményt a halottkém fogja elkészíteni.

Keith Flint a közelmúltban tér haza az Egyesült Királyságba, miután a zenekarral Ausztráliában turnéztak. A Prodigy májusban indult volna amerikai turnéra, és a Szegedi Ifjúsági Napok augusztusi programjában is szerepel(t volna) egy koncertjük.

A Prodigy legutóbbi lemeze, a No Tourists novemberben jelent meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5514667487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása