Fülesbagoly

Újraindítja a Dalfutárt Hajós András

2019. február 27. - Bagolyhír

Egy mini második évaddal visszatér a Dalfutár. Tudjátok, ez az a műsor, amiben egy énekes, egy dalszerző, egy szövegíró és egy producer közösen, de egymásról mit sem tudva összerak egy számot. Korábban a TV2-n futott, idén tavasszal a YouTube-on látható.

hajos.jpg

A Dalfutárnak hat adása ment le 2016-ban a Tv2-n, és bár szó volt további részekről, a csatorna és az ötletgazda Hajós András nem folytatták a közös munkát. Hajós most a PCWorld oldalán árulta el, hogy két szponzor támogatásával, egy mini évaddal folytatja a műsort a YouTube-on. Szerettük volna megtudni tőle, hogy a korábbi koncepcióval készül-e a Dalfutár, és hogy kik lesznek benne, de megköszönve az érdeklődést azt válaszolta, hogy még nem mondhat többet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3014657829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

radiofan 2019.02.28. 15:20:11

de jó! Bírtam ezt a műsort, örülök, hogy folytatja!
süti beállítások módosítása