Fülesbagoly

Kölyök alkotott, itt az új gitáros-beatboxos dala

2019. február 26. - Bagolyhír

Egy kis helyzetjelentést adunk az első Fülesbagoly Tehetségkutató nyerteséről, Nemes Gáborról. Ő az, aki Kölyök néven, loopok segítségével csinál egyszemélyes zenekart. Adott esetben egyszerre gitározik, énekel, szájdobol és didgeridoo-zok úgy, hogy eldobod tőle a hajad.

kolyok.jpg

Gábornak az elmúlt fél év elég sűrű volt, Klipet készített a 30Y-os Zazával, fellépett csomó fesztiválon, többek közt Fishingen, Ördögkatlanon. Ősszel bekerült a nemzetközi Songbook Songwriting Camp-be mindenféle menő poparcok közé, és volt egy meghívott művészi minősége egy nagy Kodály központos produkcióban. Kölyök most kijött egy instrumentális nótával, és a hozzá készült videóval. Tapping-fingerstyle + beatbox, ínyenceknek. Mutatjuk is.

- Tavaszra tervezek egy profi live-show felvételt, meg új klipet, születnek új dalok, lesznek koncertek, például a Művészetek Völgyében - osztotta meg velünk az infókat Gábor.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8614655935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása