Fülesbagoly

Kutzora Edina az Erik Sumo Band új énekesnője

2019. február 23. - Bagolyhír

Harcsa Veronika távozása után Kutzora Edina beszállt az Erik Sumo Band-be, és a készülő lemezen már ő fog énekelni Kiss Erzsi és Tövisházi Ambrus mellett.

regebbi1.jpg

Kutzora Edina fantasztikus hangját legtöbben Yonderboi lemezeiről és koncertjeiről ismerhetik, de közreműködött többek közt Žagar, a Budapest Bár, az Amorf Ördögök és a Péterfy Bori Love Band koncertjein. Nem beszélve a rengeteg muzsikust, akikkel már együtt dolgozott. Most Harcsa Veronika távozását követően szállt be az Erik Sumo Band-be, az együttes jelenleg új lemezén dolgozik.

Edina tavaly elvégezte az imPro School Zenei Producer szakát.

- Dalszerzést tanultam, és saját dalokat írok - mondta le a Fülesbagoly blognak. - Bár ez egy régóta tartó folyamat, de mivel kénytelen voltam szembesülni a határaimmal, ezért elkezdtem fejleszteni magam.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1214644797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása