Fülesbagoly

Mutatjuk, miket csinál mostanában Pátkai Rozina

2019. február 20. - Bagolyhír

Mára az egyik legsokoldalúbb énekesnő lett a hazai palettán Pátkai Rozina. Igyekszünk tömören összeszedni, hogy mikben mozog mostanság. 
rozina_1.jpg

Rozina Taladim című lemeze tavaly decemberben jelent meg. Az albumon zenésztársai Ávéd János kortárs zeneszerző, jazz-szaxofonos, a Montreux-i Gitárverseny különdíját is elnyert Ifj. Tóth István gitárművész, napjaink magyar komolyzenei életének egyik legismertebb előadója, a csellista Rohmann Ditta és a mostanra már nemzetközi jazz zenei színtéren is elismert Dés András. Csekkoljátok a Spotify-on, illetve a YouTube-ra felkerült három dal live session formában.

Közben Rozina Frida című száma bekerült az idei A Dal legjobb 30 szerzeménye közé, amit az elődöntőben sikerült megmutatnia.

Az énekesnő február 21-én az újjáalakult Bin-Jip vendége lesz Nagy Ricsi társaságában az A38 Hajón. Február 27-én a Szimplában újra színpadra lép a Minka LIVE ACT Minka x BernáthY x Karcis néven. A "Minka"-projekt huszadik századi magyar költők verseit dolgozza fel elektronikus zenei alapokon, és a Művészetek Palotájában debütált.

Photos by Bands Through The Lens

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2214640082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása