Fülesbagoly

Veszélybe került a Waldorfeszt megrendezése

2019. február 17. - NagySzabolcs

Eddig hat alkalommal rendezték meg Zebegényben a Waldorfesztet, de most kérdéses, lesz-e 2019-ben is. A szervezők szerint nincs rá dohány, ezért azt kérik, hogy aki tud, segítsen nekik.

waldorfeszt.jpg

A honlapjukon az áll, hogy a Waldorfeszt egy alulról szerveződő, többnapos, szabadtéri fesztivál, amely mindenki számára látogatható. Mi még nem voltunk ott, de a felvételek alapján egy kedves, barátságos kis hippie fesztivál fiatal művészekkel, koncertekkel, civil szervezetekkel, és van egy ki nem mondott mezítlábas dress code. Szóval szimpi az egész, ezért mi is arra kérünk titeket, hogy támogassátok őket! Több kategóriát találtak ki, a legalacsonyabb 1000 forintos. A honlapjukon minden infó fent van. Másfél misit kell összeszedniük, most tartanak 182.064 forintnál. /Fotó: Cseh Orsi/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5514629182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása