Fülesbagoly

Egy napon ünnepel a Tankcsapda és Kowalsky-ék

2019. február 16. - Bagolyhír

Ha bulvárosan akarnánk fogalmazni, akkor a gigászok csatája várható a nézők kegyeiért a Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega közt, ugyanis egy időpontban, egymástól 1400 méterre lesz mindkét együttes idei legfontosabb budapesti koncertje.

tcskowa.jpg

A Tankcsapda és a Kowalsky meg a Vega jelenleg ott van az öt legnépszerűbb magyar együttes között. Lukácsék bő két évtizede az élvonalban tartózkodnak, Kowáék pedig mostanra értek a csúcsra, de nagyon durván: telt ház mindenhol, legyen az vidéki művház vagy budapesti aréna, sokszoros platinalemezes eladások, rádiós játszás, YouTube-számláló kiakasztása. A két együttes köztudottan baráti kapcsolatot ápol egymással, volt több közös bulijuk is, legutóbb tavaly év végén Szombathelyen. Ezekből a koncertekből is feltételezhető, hogy van átjárás a két zenekar rajongótábora között. Na most az a pikantéria esik meg május 4-én, hogy a két banda fontos koncertjét mindössze a Duna választja el. Kowáék a Barba Negra Trackben mutatják be új, Árnyék és fény című lemezüket, míg a Budapest Parkban a Tankcsapda ünnepli 30. születésnapját. Érdekes szitu. Egyébként aki mindkettőt látni szeretné, meg tudja oldani, ugyanis az egészben a csavar az, hogy másnap, május 5-én is ünnepli a Tankcsapda a harmadik x-et, méghozzá a Barba Negra Trackben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8514629112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása