Fülesbagoly

140 milliárdra perlik Celine Diont

2019. február 14. - tothjutka

Búcsút intett Celine Dionnak a koncertjeit szervező nagymenő menedzser, aki több, mint 30 évig képviselte az énekesnőt. A cége perre készül, mert állításuk szerint a szupersztár 500 millió dollárral (140 milliárd forint) tartozik nekik.

celine_dion.jpg

Hatalmas botrány várható, miután kiszivárgott egy memo az ICM Partners koncertszervező cégtől és eljutott a Billboard magazinhoz. Celine Diont a pályafutása kezdete óta, vagyis több mint 30 éve Rob Prinz, a szórakoztatóipar egyik nagyágyúja képviselte, aki jelenleg az ICM Partners vezetője. A cég világszerte szervez koncerteket. A kiszivárgott memo arról szól, hogy a nagymenő menedzser és cége megvált Celine Diontól, sőt a jogászok már perre készülnek. Mint írják:

- „Mint azt sokan tudják, Rob Prinz képviselte Celine Diont több mint 30 évig (a karrierje kezdete óta). Ebben benne van az 500 millió dolláros, több évig tartó koncertkörútja és előadóművészi szerződése, amit 2017-ben írt alá. Sajnálatos módon azonban Ms. Dion nem hajlandó kifizetni a jutalékokat, amelyekkel évek óta tartozik az ügynökségünknek. Mi minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy rendezzük a kialakult helyzetet. Művészként továbbra is csodáljuk és tiszteljük a tehetségét, de legnagyobb sajnálatunkra nem maradt más választásunk, mint hogy jogi úton vegyünk elégtételt, hogy hozzájuthassunk a minket jogosan megillető kompenzációhoz. Egyúttal bejelentjük, hogy a jövőben nem mi végezzük a művésznő képviseletét”.
Celine Dion tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 2019-ben befejezi második, ezúttal nyolcéves Las Vegas-i rezidenciáját, vagyis nem ad több koncertet a Caesar's Palace-ben. Az énekesnő először 2003-ban kezdte meg hatalmas sikerű koncertsorozatát a kaszinók városában.

A Billboard magazin azt is megjegyezte, hogy Celine Dion 2018-as nagyszabású, nyári turnéja több mint 56 millió dollárt hozott a konyhára.   
    

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7114627514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása