Fülesbagoly

Jetire vadászott becuccozva a Blink 182 gitárosa

2019. február 09. - tothjutka

A Blink 182 egyik alapítója és gitárosa, Tom DeLonge bevett szokása volt, hogy a zenekar turnéin betépett és Jetire vadászott a környéken. Később ufószakértő lett, sőt még díjat is kapott érte.

tom_blink.jpg

A Blink-182 volt gitárosa, Tom DeLonge gyerekkora óta imádta a titokzatos lényeket. A turnékon rendszeres szokása volt, hogy alaposan betépett, majd a stábtagokból szervezett csapattal nekiindult a környéknek, hogy levadássza a Jetit. Ezen a szokásán a zenésztársai már meg sem lepődtek. Miután DeLonge elhagyta a zenekart, a földönkívülieket kezdte tanulmányozni, és annyira elmélyült a témában, hogy az Open Minds TV nevű ufófigyelő honlap és YouTube csatorna még díjjal is jutalmazta a munkáját.

A bizarr történetet Travis Barker dobos osztotta meg a hallgatósággal Joe Rogan podcast-interjújában. Hozzátette, hogy a gitáros „mókáiból” ő is kivette a részét: - Tommal alaposan feltankoltunk, aztán csak bámultunk ki a turnébusz ablakán, hátha látunk repülő csészealjat. Gyakran csináltuk ezt, ezért szoros kapcsolat, közeli barátság alakult ki köztünk a közös élmények hatására”-magyarázta Travis Barker. – „ A turnékon Tom még ennél is továbbment, mert csapatot szervezett, akikkel elmentek, hogy levadásszák a Jetit. Ezekre a túrákra én már nem mentem vele, mert ez már tündérmese-kategória nekem. De egyébként az ilyen megmozdulásai nem a semmiből jöttek. Már az első napon, amikor találkoztunk, az ufók és földönkívüliek megszállottja volt. Neki ez hatalmas szenvedélye”- mesélte a dobos.

A Blink-182 jelenleg újra stúdiózik, és a hírek szerint már rögzítettek egy új dalt a The Chainsmokers tagjaival. Mark Hoppus énekes-basszusgitáros január közepén a Twitterre azt írta ki, hogy „Évek óta barátok vagyunk, és már számtalanszor akartunk együtt dolgozni. Most végre az időbeosztásunk is úgy alakult, hogy mindannyian egy időben egy helyen tudtunk lenni”. Az együttműködésről mindkét zenekar úgy nyilatkozott, hogy a közös munka annyira jól sikerült, hogy most már „boldogan fognak meghalni”.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr114616690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása