Fülesbagoly

Már online is látható a Slipknot kultfilmje

2019. február 08. - tothjutka

A Slipknot 1999-es dokumentumfilmje, a Welcome To Our Neighborhood mostantól közkincs, hiszen a zenekar a teljes, 28 perces kordokumentumot nyilvánossá tette a YouTube-on.

slipknotmasks1.jpg

A Slipknot dokumentumfilmje, a Welcome To Our Neighborhood először VHS-en jelent meg 1999-ben, majd újra kiadták dvd-n 2003-ban. Eddig azonban csak részleteket és illegális, rossz minőségű  másolatokat lehetett fellelni az interneten. A zenekar most úgy döntött, hogy közkinccsé teszi a 28 perces alkotást, ezért saját YouTube-csatornáján hozta nyilvánosságra, ahol bárki megnézheti. A filmet Thomas Mignone rendezte.

A Slipknot jelenleg az új lemezén dolgozik, javában tartanak a stúdiómunkálatok. Corey Taylor frontember korábban azt mondta, hogy a tervek szerint az év első felében rögzítik a demókat, majd felveszik és keverik a dalokat. A zenekar 2019 nyarán turnéra indul és az új lemez megjelenése is akkorra várható.

Az amerikai banda a VOLT Fesztivál nyitónapján, június 26-án koncertezik Sopronban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4014615436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása