Fülesbagoly

Letiltotta David Bowie dalait a fia

2019. február 04. - Bagolyhír

David Bowie fia kritizálta az apja életéről készülő új filmet és közölte, hogy nem szerepelhet benne a néhai sztár egyetlen száma sem - számolt be róla a BBC News.

ziggy.jpg

Duncan Jones Twitter-üzenetében leszögezte: "a közönségen múlik, hogy akar-e majd egy életraji filmet látni Bowie zenéje és a család hozzájárulása nélkül".
A Stardust című film forgatása a tervek szerint júniusban kezdődik, a produkciót Gabriel Range rendezi. A fiatal Bowie-t Jonny Flynn játssza, feleségét, Angie-t pedig Jena Malone. A film Bowie 1971-es első amerikai útját idézi fel. Ez az élmény ihlette Ziggy Stardust figuráját, és The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars című 1972-es albumát. A Bafta-díjas rendező és producer Jones szerint sem a családdal nem konzultáltak a film alkotói, sem a produkció részleteiről nem tájékoztatták őket. Jones egy másik Twitter-bejegyzésében azt is közölte, hogy ha a The Sandman and Stardust írója, Neil Gaiman akarna egy életrajzi filmet írni, arra áldását adná. Rendezőként pedig Peter Ramseyt tudná elképzelni, aki egyebek mellett a Pókember: Irány a Pókverzum című animációs film alkotója. David Bowie 2016 januárjában hunyt el májrákban, két nappal utolsó albuma, a Blackstar megjelent. )MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9814608026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gukker 2019.02.05. 13:46:53

"The Sandman and Stardust írója, Neil Gaiman"
A Sandman és a Stardust (Csillagpor) két különböző mű Gaimantól.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2019.02.06. 09:31:20

Amikor meghalt, két hónapig teljesen paff voltam és még ma is nagyon elszomorít. Viszont nem tudom, akarnék-e egy ilyen filmet, talán inkább nem.
Nagyon különleges egyéniség volt, szerintem jobb, ha mindenki értelmezi a saját maga módján...

radiofan 2019.02.07. 09:14:46

Ez egy MTI hír, tőlük vették át.
süti beállítások módosítása