Fülesbagoly

A Szegedi Kortárs Balettel turnézik a Honeybeast

2019. január 31. - Bagolyhír

Két hónapos turnéra indul jövő pénteken a Honeybeast a Szegedi Kortárs Balett társaságában. A 10 állomásos extra koncertsorozat 3 helyszínén már most telt ház van.

honeybeast1.jpg

A turné a "Legyen Tánc!" elnevezést viseli. A szervezők szerint a koncerteken a dalok segítségével egy valós, mai történet fog kibontakozni, mely iróniával reflektál korunk kibogozhatatlan zagyvaságaira. A tánckoreográfia ezt a sztorit teszi majd még inkább átélhetőbbé és katartikusabbá.

A turné február 8-án indul Győrből, a Vaskakas Bábszínházból. Ezek után jön Gödöllő, Miskolc, Pécs, Szeged, Kecskemét, Debrecen, Veszprém, Békéscsaba, majd a végén április 6-án Kaposvár. Az eseményeket érdemes jóelőre meglesni, mert három koncert már most teltházas. A táncos bulik közé egy hagyományosat illesztenek be, ez március 22-én lesz Budapesten a Barba Negrában. Ide is elfogyott minden jegy.

Ha szereted a zenéjüket, és van zenekarod, akkor eljött a te időd! A Fülesbagoly Tehetségkutatón többek között egy fellépést lehet nyerni a Honeybeast előtt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7014598830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása