Fülesbagoly

Megint díjat nyert a DUSKA, így aztán fesztiválturnéra mennek

2019. január 29. - Bagolyhír

Hoppácska! A DUSKA, azaz Kazai Ági és Stefan Uhrinak duója újabb díjat zsebelt be a napokban, ezúttal a pozsonyi Jazz START UP verseny döntőjében.

image2.jpeg

Mint ahogy azt Ágitól megtudtuk, a számukra legértékesebb “Live Performance” díjat sikerült elnyerniük, melynek köszönhetően idén 5 jelentős jazz fesztiválon kapnak majd fellépési lehetőséget Szlovákiában. Budapesten legközelebb március 4-én játszanak az IF Cafe Jazz Clubban. Ha minden jól megy idén lesz egy lemezfelvételük, és 2019-ben ki is jönnek a hanganyaggal. 
Legutóbb tavaly novemberben írtunk a duóról, akkor Pozsonyban két kategóriában is megnyerte “A Szlovák Jazz Új Arcai” nevű versenyt. Elhozták a legjobb dalszerzőknek járó díjat, zenekari kategóriában pedig elnyerték a legeredetibb alkotói koncepcióért járó elismerést. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr614596806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása