Fülesbagoly

Portréfilm készül Fábián Juliról

2019. január 24. - NagySzabolcs

Tizennégy dokumentumfilm készülhet el a Magyar Média Mecenatúra Programban a Médiatanács döntése alapján - adta hírül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az alkotások között van egy Fábián Juliról szóló portréfilm.

juli_4.jpg

A filmek gyártására összesen 110,2 millió forintot szavazott meg a testület. A Fábián Juliról szóló művet Lévai Balázs rendezi. Nevéhez számos könnyűzenei filmes alkotás fűződik: forgatott többek közt a Csík zenekarral, a 30Y-nal, a Tankcsapdával és a #Sohavégetnemérős című Wellhello-filmnek is ő volt a producere. Máig egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb alkotása a Dob+basszus tévés sorozat.

Fábián Juli 2017. december 16-án, hosszan tartó betegség után hunyt el. Korunk legizgalmasabb hangú énekesnője volt. A róla szóló filmről egyéb információkat nem közölt az NMHH.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4014586936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása