Fülesbagoly

Igaz történetet dolgoz fel a Dandy Warhols új dala

2019. január 19. - tothjutka

 A Dandy Warhols tizedik stúdióalbuma napokon belül megjelenik. Beharangozóként a zenekar bemutatta a Motor City Steel című dalt és annak pszichedelikus stílusú videóklipjét.
dandy-warhols-1.jpg

A Dandy Warhols tizedik stúdióalbuma, a Why You So Crazy január 25-én jelenik meg. Erről a Motor City Steel című dalt és annak klipjét hozta nyilvánosságra a zenekar. A klipet a Patrick Proctor Design + Technology készítette, és hangulatában illeszkedik a Dandy Warhols évek alatt kialakult imázsába. A kritikusok szerint olyan, mint egy popkulturális LSD-trip, ami jól illik a zenekar pszichedelikus látványvilágához.

A dalszövegről Courtney Taylor-Taylor frontember lebbentette fel a fátylat:- „A Motor City Steel egy igaz történetet dolgoz fel. Egy kis dél-nyugat washingtoni városkában éltem 2006 és 2014 között, és ezt egy gyakori jelenségnek láttam. A pasik általában azért mentek fel a netre, hogy csekkolják a horgászcuccokat, teherautó alkatrészeket, állítható irányzékú íjakat meg hasonlókat. Ezzel szemben a csajok York, Paris és Hollywood képeit nézegették. A neveket megváltoztattam a dalban, de amikor arról van szó, hogy „Rikki” végül mégis visszament, az valójában több mint egy évvel később történt. Azóta már házasok és két gyerekük van.”

A Dandy Warhols 1994-ben alakult Portlandben, vagyis idén ünnepli a fennállása 25. évfordulóját. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2814573000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása