Fülesbagoly

A gízai piramisoknál zúz a Red Hot Chili Peppers

2019. január 18. - tothjutka

Egyiptomban, a gízai piramisoknál ad koncertet márciusban a Red Hot Chili Peppers. A hír bejelentése mellett a zenekar dobosa, Chad Smith elhintett némi infót a készülő, új lemezről is.

red-hot-chili-peppers-band-promo.jpg

A világ egyik legjelentősebb történelmi emlékhelyén, az egyiptomi piramisoknál ad koncertet március 15-én a Red Hot Chili Peppers. A zenekar a hivatalos Facebook-oldalára tett ki a bejelentésről egy rövid videót.

A zenekar már dolgozik a 12. stúdióalbumán, de a munkálatokat hátráltatta a Kaliforniában pusztító erdőtűz. –„ Elkezdtünk dolgozni, ami a mi esetünkben azt jelenti, hogy kerestünk magunknak egy szobát, zajongtunk egy kicsit és összeraktunk néhány hangjegyet” – mondta Chad Smith dobos. – „Aztán jött a tűz, és bár a ház, ahol dolgoztunk nem égett le, de már nem tudtunk oda visszamenni. Ez akasztotta meg a folyamatot”.

A Red Hot Chili Peppers februárban és márciusban Ausztráliában és Új-Zélandon turnézik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3214570618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása