Fülesbagoly

Mexikói bevándorlókról forgatott a Killers

2019. január 17. - tothjutka

A többszörös Oscar-és Emmy-jelölt, Arany Pálma-díjas Spike Lee rendezte a Killers legújabb videóklipjét, amely meglehetősen politikus. A Land of The Free szövege és képi világa is reflektál a jelenlegi amerikai politikára. A klipben  mexikói bevándorlók és egy könnygáztámadás is látható.

killers.jpg

A Killers zenekar új dallal és videóklippel jelentkezett Land of The Free címmel. A klipet a világhírű Spike Lee (Dzsungelláz, Malcolm X, Egy sorozatgyilkos nyara, Szemet szemért) rendezte. A felvételeket tavaly rögzítették az amerikai-mexikói határon. A klipben megjelenik az a tavaly novemberi incidens is, amikor migráns családokat könnygázzal oszlatott az amerikai határőrség.

A dal szövegében Brandon Flowers énekel a tömeges bebörtönzésekről,a fegyverviselési törvényekről és Donald Trump elnök tervéről, hogy falat építene az amerikai-mexikói határra.  

A Land of the Free az első dal a Killers 2017-es, Wonderful Wonderland című lemezének megjelenése óta. A zenekar tavaly kiadott egy visszatekintő bakelitválogatást, amelyben az összes eddigi stúdiólemezük és egy koncertfelvétel szerepelt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7514568486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása