Fülesbagoly

Debreceni legendákkal fociznak Kowalsky-ék

2019. január 16. - Bagolyhír

Jótékonyági futballmeccset játszik egymás ellen a DVSC öregfiúk csapata és a Kowalsky meg a Vega legénysége január 27-én Debrecenben, a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A bevételt a Tündérkör Alapítvány kapja.

kowafoci.jpg

A meccs egy visszavágó, ugyanis tavaly már megmérkőztek egymással a zenészek és a futballisták. Most sem lesz könnyű dolguk Kowáéknak, egykori válogatott focistákkal néznek farkasszemet, többek közt Sándor Tamással, Kerekes Zsomborral és Dombi Tiborral. Szóval a nagy kérdés inkább az, hogy megrezdül-e egyáltalán a debreceni legendák hálója.

Kowalsky-ékhoz kapcsolódó hír, hogy január 14-én jelent meg az Árnyék és fény című új albumuk, ami 1 nap alatt elérte a platinalemez minősítést. A dedikálás január 17-én lesz a Barba Negrában, a nagy lemezbemutató meg február 16-án a debreceni Főnix Csarnokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1414566980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása