Fülesbagoly

Dallal köszöni meg a szeretetet az Intim Torna Illegál

2019. január 16. - Bagolyhír

Rendesen belehúzott már az év elején az Intim Torna Illegál. Élni jöttünk elnevezésű idei turnéjuknak már a harmadik állomásához érkeznek a hétvégén Budapesten. Közben egy új dallal is kijöttek.

iti_1.jpg

A dal címe Hibátlan, egy nagyon pozitív hangvételű, kellemes darab. Az Intim Torna Illegál ezzel a számmal köszöni meg közönségének azt a szeretetet, amit 2018-ban nyújtott, illetve hogy aranylemez lett a tavaly megjelent Élni jöttünk album.

A zenekar szombaton Budapesten, az Akvárium Klubban muzsikál, aztán mennek tovább egy csomó nagyvárosba. Fellépnek Debrecenben, Veszprémben, Miskolcon, Szombathelyen, Pécsett, Szegeden és Székesfehérváron is. Ha bírod a bandát, és van saját zenekarod, akkor most figyelj! A napokban meghirdetett Fülesbagoly Tehetségkutató egyik különdíjasa jövő tavaszig felléphet az Intim Torna Illegál előtt egy fővárosi buliban! És akkor itt az új nóta, hallgassátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1214566702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása