Fülesbagoly

Sztárfelhozatal lesz a System of a Down-dobos lemezén

2019. január 11. - tothjutka

A System of a Down dobosa, John Dolmayan új lemezt készít, amelyre elég súlyos közreműködő gárdát toborzott. A hónapokon belül várható albumon szerepelni fog egyebek mellett a Rage Against The Machine/Prophets of Rage egyik tagja is.

john-dolmayan.jpg

Miközben a System of a Down rajongói már alig várják a következő lemezt, a banda dobosa, John Dolmayan bejelentette, hogy saját projekten dolgozik, amelynek az eredménye négy hónapon belül elérhető lesz.

John Dolmayan a SOAD Mexico kérdésére elmondta, hogy a These Grey Men című lemezen közreműködik egyebek mellett az Avenged Sevenfold frontembere, M. Shadows, a Rage Against The Machine/Prophets of Rage gitárosa, Tom Morello, valamint Serj Tankian, a System of a Down énekese is.

- Már az összes dalt befejeztük, már csak az utómunkálatok zajlanak. Nagyon király vendégművészek lesznek rajta. Serj két dalt fog énekelni. Aztán ott van az Avenged Sevenfold énekese, Matt, aki fantasztikus. Nagyon jó fej, és mellesleg az egyik dalt ő adja elő. És még egy csomó barátom közreműködik, például Tom Morello gitározik az egyik számban. Időtlen idők óta tervezem, de most végre meg is jelenik a lemez – mondta John Dolmayan.

Ami a System of a Down új lemezét illeti, arról a közelmúltban Shavo Odadjian basszusgitáros mondott néhány reménykeltő dolgot a Heavy Consequence-nek adott nyilatkozatában. Szerinte már nem kell sokat várni…

- Semmilyen borzalmas dolog nem történt köztük, ami miatt ne tudnánk bemenni a stúdióba és dolgozni. Semmi! Ízlésbeli kérdésekről van szó, szóval csak be kéne menni, elfelejteni a múltat és továbblépni. És én úgy gondolom, hogy ez meg fog történni. Nem aggódom. Egyáltalán nem aggódom”- mondta.

A System of a Down idén biztosan fellép a Sonic Temple és a Chicago Open Air fesztiválokon, amelyek ugyanazon a májusi hétvégén lesznek. Ezeken kívül más koncertek azonban egyelőre nem szerepelnek a zenekar hivatalos honlapján sem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1514556062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása